- Get link
- X
- Other Apps
- Get link
- X
- Other Apps
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | இ வரிசை | Tamil Names For Boys (Boys Names Tamil) provides modern unique tamil baby names for boys and top trending pure tamil names. Type your "starting letter" or "meaning" in the search box to get filtered answers. As name plays a vital role in everyone's life it is important to select the right name for your child. Let's ekname.
ஆண் குழந்தை பெயர்கள்
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | இ வரிசை
Name | Meaning |
---|---|
இசைஅரசு | Isaiaracu |
இசைஎழிலன் | Isaielilan |
இசைகுழலன் | Isaikulalan |
இசைகோ | Isaiko |
இசைக்கண்ணன் | Isaikkannan |
இசைக்கதிர் | Isaikkatir |
இசைக்குமரன் | Isaikkumaran |
இசைக்கோவன் | Isaikkovan |
இசைக்கோவேந்தன் | Isaikkoventan |
இசைக்கோ | Isaikko |
இசைச்சுடரன் | Isaiccutaran |
இசைச்சுடர்வாணன் | Isaiccutarvanan |
இசைச்செல்வம் | Isaiccelvam |
இசைச்செல்வன் | Isaiccelvan |
இசைச்சேரன் | Isaicceran |
இசைச்சோழன் | Isaiccolan |
இசைத்தமிழன் | Isaittamilan |
இசைத்தேவன் | Isaittevan |
இசைநம்பி | Isainampi |
இசைநாகன் | Isainakan |
இசைநாடன் | Isainatan |
இசைநாயகம் | Isainayakam |
இசைநிதி | Isainiti |
இசைநெஞ்சன் | Isainencan |
இசைபாடி | Isaipadi |
இசைபாணன் | Isaipanan |
இசைபேரரசு | Isaiperaracu |
இசைப்பாண்டியன் | Isaippantiyan |
இசைப்பித்தன் | Isaippittan |
இசைப்பெருமாள் | Isaipperumal |
இசைமணி | Isaimani |
இசைமாறன் | Isaimaran |
இசைமுடி | Isaimuti |
இசைமுத்து | Isaimuttu |
இசைமுரசு | Isaimuracu |
இசைமுருகன் | Isaimurukan |
இசையப்பன் | Isaiyappan |
இசையரசன் | Isaiyaracan |
இசையரசு | Isaiyaracu |
இசையவன் | Isaiyavan |
இசையழகன் | Isaiyalakan |
இசையன்பன் | Isaiyanpan |
இசையாளன் | Isaiyalan |
இசைவாணன் | Isaivanan |
இசைவேட்டன் | Isaivettan |
இசைவேந்தன் | Isaiventan |
இடத்துமையான் | Idaththumaiyan |
இடபமூர்வான் | Idabamurvan |
இடிமணி | Itimani |
இடிமுரசு | Itimuracu |
இடும்பன் | Itumpan |
இடும்பையன் | Itumpaiyan |
இடைக்கூடன் | Itaikkutan |
இடைமருதன் | Idaimarudhan |
இடையாற்றீசன் | Idaiyarrisan |
இட்டன் | Ittan |
இணையிலி | Inaiyili |
இந்திரன் | Indra |
இந்துசேகரன் | Indhusekaran |
இந்துவாழ்சடையன் | Indhuvaz Chadaiyan |
இமயவரம்பன் | Imayavarampan |
இமையவர்கோன் | Imaiyavarkon |
இமையவன் | Imaiyavan |
இமையன் | Imaiyan |
இமையாவிழி | Imaiyavili |
இமையாள்கோன் | Imaiyalkon |
இயக்கன் | Iyakkan |
இயமானன் | Iyamanan |
இயலரசன் | Iyalaracan |
இயலிசையன் | IyalIsaiyan |
இயலிசைவாணன் | IyalIsaivanan |
இயல்பரசன் | Iyalparacan |
இயல்பழகன் | Iyalbazagan |
இயல்பிணனன் | Iyalpinanan |
இயல்பிணன் | Iyalpinan |
இயற்கை நம்பி | Trusted by nature |
இயற்கைச்செல்வன் | Iyarkaiccelvan |
இயற்கையப்பன் | Iyarkaiyappan |
இயற்கையரசன் | Iyarkaiyaracan |
இயற்கையரசு | Iyarkaiyaracu |
இயற்கையன்பன் | Iyarkaiyanpan |
இயற்பகை | Iyarpakai |
இயற்றமிழரசன் | Iyarramilaracan |
இயற்றமிழரசு | Iyarramilaracu |
இயற்றமிழழகன் | Iyarramilalakan |
இயற்றமிழ்குமரன் | Iyarramilkumaran |
இயற்றமிழ்செல்வன் | Iyarramilcelvan |
இயற்றமிழ்நம்பி | Iyarramilnampi |
இயற்றமிழ்நாகன் | Iyarramilnakan |
இயற்றமிழ்மணி | Iyarramilmani |
இயற்றமிழ்மாறன் | Iyarramilmaran |
இயற்றமிழ்வாணன் | Iyarramilvanan |
இரணியன் | Iraniyan |
இரவிவிழியன் | Iraviviziyan |
இராசசிங்கம் | Irasasingkam |
இராமநாதன் | Iramanathan |
இராவணநாகன் | Iravananakan |
இராவணமாறன் | Iravanamaran |
இராவணன் | Ravana |
இருங்கோவேள் | Irunkovel |
இருங்கோ | Irunko |
இருசப்பன் | Irucappan |
இருட்சுடரோன் | Irutchudaron |
இருநிதி | Iruniti |
இருநிதியன்பன் | Irunitiyanpan |
இருமதி | Irumati |
இருமதியன் | Irumatiyan |
இருமுடிச் சோழன் | Dried cholon |
இரும்பன் | Irumpan |
இரும்பிடர்த்தலையான் | Irumpitarttalaiyan |
இரும்புநெஞ்சன் | Irumpunencan |
இரும்பொறை | Irumporai |
இரும்பொறை | Irumporai |
இரும்பொறையன் | Irumporaiyan |
இருவரேத்துரு | Iruvareththuru |
இருவர்தேட்டினன் | Iruvarthettinan |
இலக்கணகுமரன் | Ilakkanakumaran |
இலக்கணக்கோ | Ilakkanakko |
இலக்கணநம்பி | Ilakkananampi |
இலக்கணமணி | Ilakkanamani |
இலக்கணமாறன் | Ilakkanamaran |
இலக்கணவிளக்கன் | Ilakkanavilakkan |
இலக்கணன் | Ilakkanan |
இலக்கியகோ | Ilakkiyako |
இலக்கியக்கதிர் | Ilakkiyakkatir |
இலக்கியக்குமரன் | Ilakkiyakkumaran |
இலக்கியச்செல்வம் | Ilakkiyaccelvam |
இலக்கியச்சேரன் | Ilakkiyacceran |
இலக்கியச்சோழன் | Ilakkiyaccolan |
இலக்கியநம்பி | Ilakkiyanampi |
இலக்கியநிதி | Ilakkiyaniti |
இலக்கியப்பாண்டியன் | Ilakkiyappantiyan |
இலக்கியப்பெருமாள் | Ilakkiyapperumal |
இலக்கியமணி | Ilakkiyamani |
இலக்கியமதி | Ilakkiyamati |
இலக்கியமாறன் | Ilakkiyamaran |
இலக்கியமுத்து | Ilakkiyamuttu |
இலக்கியவேட்டன் | Ilakkiyavettan |
இலக்கியவேந்தன் | Ilakkiyaventan |
இலக்கியன் | Ilakkiyan |
இலக்குவன் | Ilakkuvan |
இலங்காபுரியன் | Ilankapuriyan |
இலங்குமழுவன் | Ilangumazuvan |
இலங்கைவேந்தன் | Ilankaiventan |
இலந்தையர் | Ilantaiyar |
இல்லான் | Illan |
இளங்கடுங்கோ | Ilankatunko |
இளங்கண்ணன் | Ilankannan |
இளங்கதிரோன் | Ilankatiron |
இளங்கதிர் | Ilankatir |
இளங்கம்பன் | Ilankampan |
இளங்கிள்ளி | Ilankilli |
இளங்கிள்ளிவளவன் | Ilankillivalavan |
இளங்கீரன் | Ilankiran |
இளங்குட்டுவன் | Ilankuttuvan |
இளங்குமணன் | Ilankumanan |
இளங்குமரன் | Ilankumaran |
இளங்கோ | Berta |
இளங்கோவேள் | Ilankovel |
இளங்கோ | Berta |
இளங்கோவன் | Mr |
இளஞாயிறு | Ilanayiru |
இளஞ்சித்திரன் | Ilancittiran |
இளஞ்சுடர் | Ilancutar |
இளஞ்சூரியன் | Ilancuriyan |
இளஞ்செழியன் | Elanjelian |
இளஞ்சென்னி | Ilancenni |
இளஞ்சேட்சென்னி | Ilancetcenni |
இளஞ்சேரலாதன் | Ilanceralatan |
இளஞ்சேரல் | Ilanceral |
இளஞ்சேரன் | Ilanceran |
இளந்தத்தன் | Ilantattan |
இளந்தமிழன் | Ilantamilan |
இளந்திரையன் | Ilancherian |
இளந்தேவன் | Ilantevan |
இளமகன் | Ilamakan |
இளமதிசூடி | Ilamadhichudi |
இளமதியன் | Ilamatiyan |
இளமாறன் | Ilamaran |
இளமுருகன் | Ilamurukan |
இளம்பரிதி | Ilampathi |
இளம்பாணன் | Ilampanan |
இளம்பிறை | POLIO |
இளம்பிறையன் | Ilampiraiyan |
இளம்பூதன் | Ilamputan |
இளம்பெருமாள் | Ilamperumal |
இளம்பெருவழுதி | Ilamperuvaluti |
இளம்பேகன் | Ilampekan |
இளம்வழுதி | Ilamvaluti |
இளவரசன் | Prince |
இளவரசு | Ilavarasu |
இளவழகன் | Ilavalakan |
இளவழகு | Ilavalaku |
இளவளவன் | Ilavalavan |
இளவெளிமான் | Ilaveliman |
இளவேட்டன் | Ilavettan |
இளன் | Ilan |
இளையநம்பி | Ilaiyanampi |
இளையபெருமாள் | Ilaiyaperumal |
இளையவன் | Younger |
இளையான் | Younger |
இறப்பிலி | Irappili |
இறைஎழிலன் | Iraielilan |
இறைக்குருவன் | Iraikkuruvan |
இறைநம்பி | Faith |
இறைமணி | Iraimani |
இறையடியான் | Iraiyatiyan |
இறையரசன் | Iraiyaracan |
இறையரசு | Kingdom of God |
இறையவன் | Iraiyavan |
இறையவாணன் | Iraiyavanan |
இறையனார் | Iraiyanar |
இறையன் | Iraiyan |
இறையன்பன் | Iraiyanpan |
இறையன்பு | Divine love, |
இறையான் | Iraiyan |
இறைவன் | Iraivan |
இறைவேட்டன் | Iraivettan |
இனமணி | Inamani |
இனியசிவம் | Iniyasivam |
இனியவன் | Dear |
இனியவாணன் | Iniyavanan |
இனியன் | Iniyan |
இனியன்மாறன் | Iniyanmaran |
இனியான் | Iniyan |
இன்பநீங்கான் | Inbaniingan |
இன்பன் | Inban |
- Get link
- X
- Other Apps