- Get link
- Other Apps
- Get link
- Other Apps
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | ப வரிசை | Tamil Names For Boys Starting With P,B (Boys Names Tamil) provides modern unique tamil baby names for boys
and top trending pure tamil names. Type your "starting letter" or "meaning" in the search box to get filtered answers.
As name plays a vital role in everyone's life it is important to select the right name for your child. Let's ekname.
ஆண் குழந்தை பெயர்கள்
ஆண் குழந்தை பெயர்கள் | ப-பா-பி.. வரிசை
Name | Meaning |
---|---|
பகடுரியன் | Pagaduriyan |
பகலவன் | pakalavan |
பகலோன் | Pakalon. கதிரவன், sun-this is a precious word used only once in the entire Sangam literature -in Akananuru 201 |
பகல்பல்லிறுத்தோன் | Pagalpalliruththon |
பகவன் | Pakavan |
பசுபதி | Pasupathi |
பசும்பொன் | Pasumpon |
பசுவேறி | Pasuveri |
படநாகன் | Padanagan |
படர்சடையன் | Padarchadaiyan |
படிகாசீந்தான் | Padikkasiindhan |
படிறன் | Padiran |
பட்டன் | Pattan |
பண்டங்கன் | Pandangkan |
பண்டரங்கன் | Pandarangan |
பண்ணன் | Pannan-A small region king |
பண்பரசன் | Panparacan |
பண்பரசு | Panparacu |
பண்பன் | Panban |
பதினெட்டாம்படியான் | Patinettampatiyan |
பதுமன் | Pathuman (Two poets who wrote in Kurunthokai have this name) |
பத்தன் | Paththan |
பத்மசீலன் | patmacīlan |
பயற்றூரரன் | Payarruraran |
பரசுடைக்கடவுள் | Parasudaikkadavul |
பரசுபாணி | Parasupani |
பரஞ்சுடர் | Paranjchudar |
பரஞ்சோதி | Paranjchothi |
பரணன் | Paranan |
பரதத்துவன் | Parathaththuvan |
பரமசிவன் | Shiva |
பரமமூர்த்தி | Paramamurththi |
பரமன் | Paraman |
பரமேட்டி | Parametti |
பரம்பரன் | Paramparan |
பரம்பொருள் | Paramporul |
பரன் | Paran |
பராபரன் | Paraparan |
பராய்த்துறையண்ணல் | Paraayththuraiyannal |
பரிதி | Paruthi, கதிரவன், sun |
பரிதிநாதன் | paritinaatan |
பரிதிப்பெருமாள் | Paritipperumal |
பரிதிமாற்கலைஞன் | Paritimarkalainan |
பரிதிமாற்செல்வன் | Paritimarcelvan |
பரிதியப்பன் | Paridhiyappan |
பரிமேலழகர் | Parimelalakar |
பரியெறும்பெருமாள் | Pariyerumperumal |
பருதி | Paruti |
பருப்பன் | Paruppan |
பலிகொண்டான் | Palikondan |
பலிச்செல்வன் | Palichchelvan |
பலிதேர்செல்வன் | Palitherchelvan |
பல்லவநாதன் | Pallavanathan |
பல்லவன் | pallavan |
பவளச்செய்யோன் | Pavalach Cheyyon |
பவளம் | Pavalam |
பவளவண்ணன் | Pavala Vannan |
பவன் | Pavan |
பவித்திரன் | pavittiran |
பழகன் | Pazakan |
பழமலைநாதன் | Pazamalainathan |
பழமலையப்பன் | Palamalaiyappan |
பழவினையறுப்பான் | Pazavinaiyaruppan |
பழனப்பிரான் | Pazanappiran |
பழிக்கஞ்சி | Palikkanci |
பழியில்புகழோன் | Paziyil Pukazon |
பழுவேட்டரையன் | Paluvettaraiyan |
பழையன் | Palaiyan |
பழையான் | Pazaiyan |
பழையோன் | Pazaiyon |
பளிங்கின்மேனி | Palinginmeni |
பள்ளிக்கொண்டான் | Pallikkontan |
பற்றவன் | Parravan |
பற்றறுப்பான் | Parraruppan |
பற்றற்றான் | Parrarran |
பனம்பாரன் | Panamparan |
பனிமதியோன் | Panimadhiyon |
பனிமலை | Glacier |
பனிமலையன் | Panimalaiyan |
பனையடியான் | Panaiyatiyan |
பன்னிருகைவேல் | Pannirukaivel |
பன்னீர் | Paneer |
பன்னீர்செல்வம் | Paneer Selvam |
பாகம்பெண்கொண்டோன் | Bagampenkondon |
பாகம்பெண்ணன் | Bagampennan |
பாசநாசன் | Pasanasan |
பாசமறுப்போன் | Pasamaruppon |
பாசமிலி | Pasamili |
பாசறைச்செல்வன் | Pacaraiccelvan |
பாசறைமுத்து | Pacaraimuttu |
பாசுபதன் | Pasupathan |
பாடலன் | Patalan |
பாணன் | Panan-bard, also name of a small region king |
பாண்டரங்கன் | Pandarangan |
பாண்டிப்பிரான் | Pandippiran |
பாண்டியன் | Pandian |
பாண்டிவளவன் | Pantivalavan |
பாதிமாதினன் | Padhimadhinan |
பாப்பாண்டியன் | Pappantiyan |
பாப்பித்தன் | Pappittan |
பாப்பையா | Explanation |
பாமகன் | Pamakan |
பாம்பணையன் | Pampanaiyan |
பாம்பரையன் | Pambaraiyan |
பாம்புரநாதன் | Pampuranathan |
பாரதியார் | Bharathiyar |
பாரி | Paari. A Small Region King known for his generousity. |
பாரிடஞ்சூழன் | Paridanychuzan |
பாரிவள்ளல் | Parivallal |
பார்காப்பான் | Parkappan |
பார்த்தசாரதி | Parthasarathy |
பார்த்தன் | Paarthan |
பார்வதி மணாளன் | Parvati Manalan |
பார்வேந்தன் | Parventan |
பாலர் | Palar |
பாலறாவாயன் | Palaravayan |
பாலன்னநீற்றன் | Palannaniirran |
பாலீதாதை | Paliithadhai |
பாலுகந்தஈசன் | Palugandha Iisan |
பாலைக்கண்ணன் | Palaikkannan |
பாலைவனநாதன் | Palaivana Nathan |
பால்நீற்றன் | Palniirran |
பால்பாண்டியன் | Palpantiyan |
பால்வண்ணநாதன் | Palvanna Nathan |
பால்வண்ணன் | Palvannan |
பாவண்ணன் | Pavannan |
பாவநாசர் | Pavanasar |
பாவநாசன் | Pavanasan |
பாவரசன் | Pavaracan |
பாவரசு | Pavaracu |
பாவலன் | Poet |
பாவாணன் | Pavanan |
பாவிசைக்கோ | Pavicaikko |
பாவேந்தன் | Poet |
பாற்கடலோன் | Parkatalon |
பிசிராந்தை | Picirantai |
பிச்சர் | Picchar |
பிச்சைத்தேவன் | Pichchaiththevan |
பிஞ்ஞகன் | Pinjgnakan |
பிட்டன் | Pittan-A small region king |
பிட்டன்கொற்றன் | Pittankorran |
பிணிகளைவான் | Pinikalaivan |
பிதா | Pitha |
பித்தன் | Piththan |
பிரான் | Piran |
பிரியாதநாதன் | Piriyadhanathan |
பிள்ளைப்பெருமாள் | Pillaipperumal |
பிறப்பறுப்போன் | Pirapparuppon |
பிறப்பிலி | Pirappili |
பிறவாப்பெரியோன் | Piravapperiyon |
பிறவியிலி | Piraviyili |
பிறைக்கண்ணியன் | Piraikkanniyan |
பிறைக்கீற்றன் | Piraikkirran |
பிறைசூடன் | Piraichudan |
பிறைசூடி | Piraichudi |
பிறைச்சடையன் | Piraichadaiyan |
பிறைச்சென்னியன் | Piraichchenniyan |
பிறையாளன் | Piraiyalan |
பீடர் | Pidar |
புகழரசன் | Pukalaracan |
புகழலகன் | Pukalalakan |
புகழன் | Pukalan |
புகழிறையன் | Pukaliraiyan |
புகழுபெருமாள் | Pukaluperumal |
புகழெழிலன் | Pukalelilan |
புகழேந்தி | Pugazhendhi |
புகழொளி | Pugazholi |
புகழ் | Pugazh |
புகழ்செல்வன் | Pukalcelvan |
புகழ்ச்செல்வன் | Pukalccelvan |
புகழ்ச்சோழன் | Pukalccolan |
புகழ்த்தம்பி | Pukalttampi |
புகழ்நம்பி | Pukalnampi |
புகழ்பித்தன் | Pukalpittan |
புகழ்மகன் | Pukalmakan |
புகழ்மாறன் | Pukalmaran |
புகழ்முகிலன் | Pukalmukilan |
புகழ்முதல்வன் | Pukalmutalvan |
புகழ்வண்ணன் | Pukalvannan |
புகழ்வாணன் | Pukalvanan |
புகழ்வேந்தன் | Pukalventan |
புகழ்வேல் | Pukalvel |
புங்கவன் | Pungkavan |
புண்ணியமூர்த்தி | Punniyamurththi |
புண்ணியன் | Punniyan |
புதியன் | Puthiyan |
புதினன் | Putinan |
புதுமைப்பித்தன் | Putumaippittan |
புத்தேள் | Puththel |
புமாணிக்கம் | Pumanikkam |
புயங்கன் | Puyangan |
புயரசு | Puyaracu |
புரஞ்சுட்டான் | Puranychuttan |
புரஞ்செற்றான் | Puranycherran |
புரமவித்தான் | Puramaviththan |
புரமூரெரித்தான் | Puramureriththan |
புரமெய்தான் | Purameydhan |
புரமெரித்தான் | Purameriththan |
புராணமுனி | Puranamuni |
புராணன் | Puranan |
புராதனன் | Purathanan |
புராரி | Purari |
புரிசடையன் | Purichadaiyan |
புரிநூன்மேனி | Purinunmeni |
புலமைப்பித்தன் | Pulamaippittan |
புலவரன்பன் | Pulavaranpan |
புலன்கொண்டான் | Pulankontan |
புலிகடிமால் | If pulikatim |
புலிக்கண்ணன் | Pulikkannan |
புலிக்கிள்ளி | Pulikkilli |
புலிக்கீரன் | Pulikkiran |
புலிக்குட்டித்தேவர் | Pulikkuttittevar |
புலிக்குன்றன் | Pulikkunran |
புலிக்கூத்தன் | Pulikkuttan |
புலிக்கோ | Pulikko |
புலிக்கொடி | The Tiger |
புலிக்கொடியன் | Pulikkotiyan |
புலிச்செல்வன் | Puliccelvan |
புலிச்சோழன் | Puliccolan |
புலித்தமிழன் | Pulittamilan |
புலித்தேவன் | Pulidevan |
புலித்தோலன் | Puliththolan |
புலிநாட்டான் | Pulinattan |
புலிப்பாணி | Pulippani |
புலிப்பாண்டியன் | Pulippantiyan |
புலிப்பிள்ளை | Pulippillai |
புலிப்பெருமாள் | Pulipperumal |
புலிமகன் | Pulimakan |
புலிமாறன் | Pulimaran |
புலிமுடியன் | Pulimutiyan |
புலிமுத்து | Pulimuttu |
புலிமுழக்கன் | Pulimulakkan |
புலியதளன் | Puliyadhalan |
புலியதளாடையன் | Puliyadhaladaiyan |
புலியப்பன் | Puliyappan |
புலியரசன் | Puliyaracan |
புலியுடையன் | Puliyudaiyan |
புலியுரியன் | Puliyuriyan |
புலியூரன் | Puliyuran |
புலியூரான் | Puliyuran |
புலியூர்நம்பி | Puliyurnampi |
புலியொளி | Puliyoli |
புலிவண்ணன் | Pulivannan |
புலிவளவன் | Pulivalavan |
புலிவிழி | Pulivili |
புவல் | Puval |
புவனங்கடந்தொளி | Buvanankadandholi |
புவன் | Buvan |
புள்காணான் | Pulkanan |
புற்றிடங்கொண்டார் | Purridankondar |
புனலார்சடையன் | Punalarchadaiyan |
புனலேந்தி | Punalendhi |
புனல்சூடி | Punalchudi |
புனவாயில்நாதன் | Punavayilnathan |
புனற்சடையன் | Punarchadaiyan |
புனிதன் | Punidhan |
புன்சடையன் | Punchadaiyan |
பூங்கண்ணன் | Punkannan |
பூங்காவனம் | Paradise |
பூங்குன்றன் | Punkunran |
பூசலான் | Conflict |
பூசன் | Pusan |
பூணநூலர் | Punanular |
பூதநாதர் | Puthanathar |
பூதநாதன் | Buthanathan |
பூதநாயகன் | Puthanayakan |
பூதபதி | Puthapathi |
பூதப்படையன் | Budhappadaiyan |
பூதப்பாண்டியன் | Putappantiyan |
பூதவணிநாதன் | Budhavaninathan |
பூதியர் | Puthiyar |
பூத்தேவன் | Puttevan |
பூநாடன் | Punatan |
பூந்தமிழன் | Puntamilan |
பூபாலன் | Pupalan |
பூமகன் | Pumakan |
பூமணி | Poomani |
பூரணன் | Puranan |
பூலித்தேவன் | Pulittevan |
பூவணநாதன் | Puuvananaathan |
பூவண்ணன் | Puvannan |
பூவரசன் | Puvaracan |
பூவரசு | PORTIA |
பூவழகன் | Puvalakan |
பூவனநாதன் | Puuvananaathan |
பூவேந்தன் | Puventan |
பூழியர்கோ | Puliyarko |
பூளைச்சூடி | Pulaichchudi |
பெண்கூறன் | Penkuran |
பெண்ணமர் மேனியன் | Pennamar Meniyan |
பெண்ணாணலியன் | Pennanaliyan |
பெண்ணாண்மேனி | Pennanmeni |
பெண்ணானுருவன் | Pennanuruvan |
பெண்ணிடத்தான் | Pennidaththan |
பெண்ணுடைப்பெருந்தகை | Pennudaipperundhakai |
பெண்ணொருபங்கன் | Pennorupangan |
பெண்ணொருபாகன் | Pennorubagan |
பெண்பாகன் | Penbagan |
பெண்பாற்றூதன் | Penparrudhan |
பெம்மான் | Pemman |
பெரிய நாயகம் | The great hero |
பெரிய பெருமான் | Periya Peruman |
பெரியகருப்பன் | Periyakaruppan |
பெரியசிவம் | Periyasivam |
பெரியண்ணன் | Periyannan |
பெரியதம்பி | Periyatampi |
பெரியபெருமான் அடிகள் | Periyaperumanadikal |
பெரியவன் | Periyavan |
பெரியாண்டான் | Periyantan |
பெரியாழ்வார் | Periyalvar |
பெரியான் | Periyan |
பெருங்கண்ணன் | Perunkannan |
பெருங்கருணையன் | Perunkarunaiyan |
பெருங்கோ | Perunko |
பெருஞ்சாத்தன் | Peruncattan |
பெருஞ்சித்திரன் | Peruncittiran |
பெருஞ்சேரல் | Perunceral |
பெருஞ்சோழன் | Peruncolan |
பெருஞ்சோதி | Perunychodhi |
பெருநற்கிள்ளி | Perunarkilli |
பெருந்தகை | Perunthakai |
பெருந்தச்சன் | Peruntaccan |
பெருந்துணை | Perunthunai |
பெருந்துறைக்கோ | Perunturaikko |
பெருந்தேவன் | Perundhevan |
பெருமாள் | Perumal |
பெருமானார் | Perumanar |
பெருமான் | Peruman |
பெரும் பொருள் | Perum Porul |
பெரும்பயன் | Perumpayan |
பெருவழுதி | Peruvaluti |
பெருவளத்தன் | Peruvalattan |
பெருவிறற்கிள்ளி | Peruvirarkilli |
பெருவுடையார் | Peruvudaiyar |
பெற்றமூர்த்தி | Perramurthi |
பெற்றமேறி | Perrameri |
பொதிகைச்செல்வன் | Potikaiccelvan |
பொதியவெற்பன் | Potiyaverpan |
பொய்கையாழ்வார் | Poigai |
பொய்கையான் | Poigaiyan |
பொய்சொல்லா மெய்யன் | Falsehood is true |
பொய்யாமொழி | Poyyamoli |
பொருட்டெழினி | Poruttelini |
பொருநைத்துறைவன் | Porunaitturaivan |
பொழிலன் | Polilan |
பொறையன் | Poraiyan |
பொற்கண்ணன் | Porkannan |
பொற்கோ | Golden |
பொற்கைப்பாண்டியன் | Porkaippantiyan |
பொற்செல்வன் | Porcelvan |
பொற்செழியன் | Porceliyan |
பொன்தம்பி | Pontampi |
பொன்துணை | Pontunai |
பொன்தேவன் | Pontevan |
பொன்பாண்டியன் | Ponpantiyan |
பொன்பித்தன் | Ponpittan |
பொன்பெருமாள் | Ponperumal |
பொன்மலை | Golden Rock |
பொன்மலையன் | Ponmalaiyan |
பொன்மன்னன் | Ponmannan |
பொன்மாறன் | Ponmaran |
பொன்முத்து | Ponmuttu |
பொன்வண்ணன் | Ponvannan |
பொன்வளவன் | Ponvalavan |
பொன்வாணன் | Ponvanan |
பொன்வேந்தன் | Ponventan |
பொன்வேலன் | Ponvelan |
பொன்வேல் | Ponvel |
பொன்னகரன் | Ponnakaran |
பொன்னடியான் | Ponnatiyan |
பொன்னப்பன் | Ponnappan |
பொன்னம்பலம் | Ponnampalavan |
பொன்னம்பலவன் | Ponnampalavan |
பொன்னரசன் | Ponnaracan |
பொன்னழகன் | Ponnalakan |
பொன்னன் | Ponnan |
பொன்னாகன் | Ponnakan |
பொன்னித்துறைவன் | Ponnitturaivan |
பொன்னிநாடன் | Ponninatan |
பொன்னியின் செல்வன் | Ponniyin Selvan |
பொன்னிவளவன் | Ponnivalavan |
பொன்னிறைவன் | Ponniraivan |
பொன்னெழிலன் | Ponnelilan |
பொன்னையன் | Ponnaiyan |
பேகன் | Pegan |
பேகன் | Pegan |
பேசற்கினியன் | Pesarkiniyan |
பேநன் | Penan |
பேயன் | Bayern |
பேயாழ்வார் | Peyalvar |
பேரம்பலம் | Perampalam |
பேரம்பலவன் | Perampalavan |
பேரம்பலவாணன் | Perambalavanan |
பேரரசநிவலன் | Peraracanivalan |
பேரரறிவன் | Perararivan |
பேரரறிவாளன் | Perararivalan |
பேரருளாளன் | Perarulalan |
பேரரையன் | Peraraiyan |
பேராயிரவன் | Perayiravan |
பேராளன் | Peralan |
பேரின்பன் | Perinpan |
பேரின்பன் | Perinban |
பேரெழுத்துடையான் | Perezuththudaiyan |
பேரொளி | Peroli |
பேரொளிப்பிரான் | Perolippiran |
பேர்ச்சடையன் | Perchadaiyan |
பேனன் | Penan |
போகர் | Poker |
போற்றியப்பன் | Porriyappan |
பொடியாடி | Podiyadi |
பொடியார்மேனி | Podiyarmeni |
பொதிகைமாறன் | Potikaimaran |
பொய்யாமொழி | Poyyamoli |
பொய்யிலி | Poyyili |
பொருப்பினான் | Poruppinan |
பொற்சடையன் | Porchadaiyan |
பொற்செழியன் | Porceliyan |
பொன் | Pon |
பொன்மணி | Golden |
பொன்மலைவில்லான் | Ponmalaivillan |
பொன்மானுரியான் | Ponmanuriyan |
பொன்முடி | Ponmudi |
பொன்மேனி | Ponmeni |
பொன்வைத்தநாயகம் | Ponvaiththanayakam |
பொன்னடியான் | Ponnatiyan |
பொன்னம்பலக்கூத்தன் | Ponnambalak Kuththan |
பொன்னம்பலம் | Ponnambalam |
பொன்னரசன் | Ponnaracan |
பொன்னன் | Ponnan |
பொன்னாயிரமருள்வோன் | Ponnayiramarulvon |
பொன்னார்மேனி | Ponnarmeni |
பொன்னிவளவன் | Ponnivalavan |
பொன்னுருவன் | Ponnuruvan |
போகசிவன் | Pokacivan |
போகத்தன் | Pokaththan |
போகம் | Pogam |
போகர் நாதன் | Poker Nathan |
போகன் | Pokan |
போதாந்தன் | Potantan |
போதிவேந்தன் | Potiventan |
போத்தன் | Pothan (Sangam poet Pothanaar) |
போராழிஈந்தான் | Poraziyiindhan |
- Get link
- Other Apps